Kiertotaloustietoa painettuna ja sähköisesti

Tartu erikoistarjoukseen ja tilaa itsellesi kiertotalouteen erikoistunut Uusiouutiset-lehti!

Kiertotalouden erikoislehti Uusiouutiset kertoo, mitä kiertotaloudessa on tapahtumassa – ja miksi. Lehti tarjoaa hyödyllistä tietoa ja syventää taustoja.

Saat tietoa uusista bisnesmahdollisuuksista, resurssiviisaista ratkaisuista sekä päätöksistä, jotka sekä säästävät euroja että vähentävät päästöjä. Lehti on työkalu, joka vie yrityksiä ja julkista taloutta materiaalitehokkaampaan suuntaan. Lehti auttaa löytämään kumppanuuksia ja luomaan ekosysteemejä, jotka synnyttävät edelläkävijöitä kiertotalousmurroksessa.

 

Luetko lehtesi mieluiten printtilehtenä?

Tarjoamme painetun lehden loppuvuoden numerot (numerot 3–8/2019 eli 6 lehteä) superedulliseen kampanjahintaan 49 euroa! (Normaali kestotilaushinta on 89 euroa/vsk.)

 

Luetko lehtesi mieluiten digilehtenä?

Tarjoamme Uusiouutiset-digilehden loppuvuoden numerot (3–8/2019) superedulliseen kampanjahintaan 39 euroa! (Normaali kestotilaushinta on 79 euroa/vsk).

 

Tarjous koskee uusia tilaajia. Tilauksesi alkaa numerosta 3/2019 ja jatkuu tarjoushintaisen jakson päätyttyä normaalihintaisena kestotilauksena, kunnes katkaiset tilauksen. Muistathan, että ammattilehden tilauksen voi vähentää verotuksessa!

Erikoistarjouksemme on voimassa 18.4.2019 asti. Tartu tilaisuuteen ja tilaa lehti nyt! Huom: mainitse kampanjakoodi ”6Nroa”.

 

Voit tehdä tilauksesi:
nettilomakkeella
• sähköpostitse tilaukset@uusiouutiset.fi
• soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 03 4246 5370.

 

Tilaa myös sähköinen uutiskirje

Uusiouutisten sähköinen uutiskirje on maksuton, ytimekäs kooste kiertotalouden ja jätehuollon ajankohtaisista uutisista.

Maksuton uutiskirje tulee tilaajille suoraan sähköpostitse. Sen voi perua milloin tahansa uutiskirjeessä olevan linkin kautta tai lähettämällä viestin ”Perun Uusiouutisten uutiskirjeen” osoitteeseen toimitus(at)uusiouutiset.fi
Huom: Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, lähetäthän siitä tiedon uutiskirjeessä olevan linkin kautta? Voit myös tehdä osoitteenmuutoksen täällä.

Tutustu Uusiouutisten käyttöehtoihin ja rekisteriselosteeseen.

Tilaa tästä Kemia-lehden uutiskirje!

Tilaa tästä Työ Terveys Turvallisuus -lehden uutiskirje!