Kiertotaloustietoa painettuna ja sähköisesti

Tiesitkö, että on olemassa kiertotalouteen erikoistunut Uusiouutiset-lehti? 

Kiertotalouden erikoislehti Uusiouutiset kertoo, mitä kiertotaloudessa on tapahtumassa – ja miksi. Lehti tarjoaa hyödyllistä tietoa ja syventää taustoja.

Saat tietoa uusista bisnesmahdollisuuksista, resurssiviisaista ratkaisuista sekä päätöksistä, jotka sekä säästävät euroja että vähentävät päästöjä. Lehti on työkalu, joka vie yrityksiä ja julkista taloutta materiaalitehokkaampaan suuntaan. Lehti auttaa löytämään kumppanuuksia ja luomaan ekosysteemejä, jotka synnyttävät edelläkävijöitä kiertotalousmurroksessa.

Valittavanasi on printtilehden lisäksi myös Uusiouutiset-digilehti, joka on nyt aiempaa helppokäyttöisempi ja luettavampi. Digilehti toimii skaalautuvuutensa ansiosta myös eri mobiililaitteilla.

 

Voit tehdä tilauksesi:
nettilomakkeella
• sähköpostitse tilaukset@uusiouutiset.fi
• soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 03 4246 5370.

 

Tilaa myös sähköinen uutiskirje

Uusiouutisten sähköinen uutiskirje on maksuton, ytimekäs kooste kiertotalouden ja jätehuollon ajankohtaisista uutisista.

Maksuton uutiskirje tulee tilaajille suoraan sähköpostitse. Sen voi perua milloin tahansa uutiskirjeessä olevan linkin kautta tai lähettämällä viestin ”Perun Uusiouutisten uutiskirjeen” osoitteeseen toimitus(at)uusiouutiset.fi
Huom: Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, lähetäthän siitä tiedon uutiskirjeessä olevan linkin kautta? Voit myös tehdä osoitteenmuutoksen täällä.

Tutustu Uusiouutisten käyttöehtoihin ja rekisteriselosteeseen.

Tilaa tästä Kemia-lehden uutiskirje!

Tilaa tästä Työ Terveys Turvallisuus -lehden uutiskirje!