Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukaiset rekisteriselosteet

Rekisterien pitäjä

Uusiouutiset -lehti/ Kempulssi Oy

Pohjantie 3

02100 Espoo

Uusiouutiset-lehden verkkopalvelun käyttäjärekisteri

Kempulssi Oy:n tytäryhtiön Suomen Ammattimedia SUOMA Oy:n kustantaman ja julkaiseman Uusiouutiset-lehden verkkopalvelun kokoamia henkilötietoja käytetään käyttäjärekisterin ylläpitämiseen ja käyttäjätunnuksien valvomiseen. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä ilman asianomistajan lupaa muuhun kuin Uusiouutiset-lehden ja sen sähköisten kanavien sisällön jakamiseen palvelun käyttäjille sekä Uusiouutiset-lehden ja Kempulssi Oy:n palveluiden kehittämiseen.

Rekisteri sisältää Uusiouutiset-lehden verkkopalvelua käyttävän asiakkaan tiedot (jos asiakas on organisaatio, myös yhteyshenkilöiden nimet), osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, asiakasnumeron, käyttäjätunnuksen ja organisaation IP-osoitteen (jos se luovutettu rekisteriin). Jos asiakkaan yhteystiedot muuttuvat, hänen on ilmoitettava ajantasaiset tiedot Uusiouutiset-lehden osoiterekisteriä ostopalveluna hoitavalle Jaicom Oy:lle, jonka sähköpostiosoite on asiakaspalvelu(at)jaicom.fi ja puhelin 03-4246 5370. Muuttuneet yhteystiedot voi lähettää myös osoitteella: Kempulssi Oy/Uusiouutiset-lehti, Asiakaspalvelu/Jaicom Oy, PL 115, 30101 Forssa.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään ainoastaan niiltä, jotka ovat tilanneet palvelun käyttöönsä. Niitä ei täydennetä muilla tavoin.

Rekisterin suojaus

Kerätyt tiedot on suojattu käyttäjäoikeuksilla ja ovat vain Kempulssi Oy:n käytössä.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ottamalla yhteyttä Jaicom Oy:öön, jonka sähköpostiosoite on asiakaspalvelu(at)jaicom.fi, tai Uusiouutiset-lehden toimitukseen, sähköposti: tilaukset(at)uusiouutiset.fi.

Uusiouutiset-lehden kilpailuvastausrekisteri

Kilpailuihin osallistuneiden henkilötietoja käytetään arvontoihin ja Uusiouutiset-lehden uutiskirjeen jakeluun, ellei asiayhteydessä erikseen mainita muusta käytöstä. Kilpailuihin annettuja yhteystietoja voidaan käyttää Uusiouutiset-lehden, sen verkkopalvelun ja Kempulssi Oy:n markkinointiin, jos asianosainen ei sitä erikseen kiellä. Kilpailurekisterin tietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille ilman asianosaisen lupaa.

Rekisterin sisältämät tiedot

Kilpailuihin osallistuneiden tiedot tallennetaan. Yleensä kilpailuihin osallistuvalta pyydetään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin henkilötietoja kerätään Uusiouutiset-lehden ja sen verkkopalvelun kautta, eikä rekisterin tietoja päivitetä muista tietolähteistä.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ottamalla yhteyttä Uusiouutiset-lehden toimitukseen, sähköposti: toimitus(at)uusiouutiset.fi.

Uusiouutiset-lehden uutiskirje

Henkilötiedot ovat osa Uusiouutiset-lehden uutiskirjesähköpostilistaa, joka koostuu yksittäisistä sähköpostiosoitteista. Sähköpostiosoitteita käytetään Uusiouutiset-lehden, sen verkkopalvelun ja kustantajan uutisointitarkoituksiin ja markkinointiin. Uutiskirjeet ja uutiskirjeen tilaajille lähetettävät suorapostitukset sisältävät journalistista aineistoa sekä mainoksia. Ne voivat sisältää myös Uusiouutiset-lehden ja sen kustantajan yhteistyökumppaneiden uutisia. Sähköpostiosoitteita ei luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä ilman asianomistajan lupaa muuhun kuin tässä kappaleessa jo mainittuihin tarkoituksiin.

Säännönmukaiset tietolähteet

Sähköpostiosoitteita kerätään niiltä, jotka ovat tilanneet Uusiouutiset-lehden, ovat itse ilmoittaneet halukkuutensa tai heidän työnantajansa on ilmoittanut heidän yhteystietonsa uutiskirjeen vastaanottamiseen, ovat osallistuneet Uusiouutiset-lehden kilpailuihin tai ottaneet muuten yhteyttä toimitukseen tai jotka ovat osallistuneet Uusiouutiset-lehden, kustantajan tai näiden yhteistyökumppaneiden järjestämiin tilaisuuksiin, ja jotka eivät ole erikseen kieltäneet sähköpostiosoitteidensa käyttöä Uusiouutiset-lehden viestinnässä.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ottamalla yhteyttä Uusiouutiset-lehden toimitukseen, sähköposti: toimitus(at)uusiouutiset.fi.