Parhaat jutut -äänestystulokset

Uusiouutisten numeron 6/20 parhaaksi jutuksi lukijat äänestivät artikkelin ”Hukka-ale pelasti miljoona kiloa ruokaa.

Palautetta lukijoilta:

”Ei ole typerämpää kuin hyvän, käyttökelpoisen ruoan heittäminen roskiin. Tämä voi olla myös vähätuloiselle pelastus saada esimerkiksi muuten niin kalliita hedelmiä halvemmalla. Tällaista enemmän.” Katja (”Hukka-ale pelasti miljoona kiloa ruokaa.”)

”Raotti silmää ja laittoi mietintämyssyä syvemmälle eniten tämä juttu. Sivuvirrat ovat selvästi sivuosissa. Selvää tekstiä ja asiaa mahdollisuuksista käyttää sivuvirtoja paremmin ja tehokkaammin hyväksi. Luvat kuntoon ja julkinen puoli näyttämään mallia.” Petri Marttinen (”Resurssiviisaudella säästöjä: Sivuvirroista mittavat päästösäästöt”)

Kiitokset kaikille 23. marraskuuta 2020 mennessä lukijaäänestykseen osallistuneille! Arvoimme vastanneiden kesken viisi, jotka voittivat Nolla-käsidesin. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 

Uusiouutiset-lehden numero 4/19 parhaaksi jutuksi äänestettiin ”Ei hukkaa, ei hävikkiä. Kaupat siirtyvät materiaalitehokkuuteen.”

Toiseksi äänestyksessä tulivat jaetulla äänimäärällä jutut ”Kierrätystavoitteista jäädään ilman kemiallista kierrätystä”, ”Sähköautoilu vasta alkua: kohta lentävät sähkölentokoneet” sekä Emma Hietaniemen ja Oona Tiaisen kolumni ”Skaalaa kiertotalous kaikille”.

Vastanneiden kesken arvottiin kirjapaketti. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 

Uusiouutiset numero 3/18 parhaaksi jutuksi äänestettiin ”Kierrätysmuovia 3D-tulostukseen”.

Toiseksi äänestyksessä tuli juttu ”Muoviroskat paaleiksi?”

Vastanneiden kesken arvottiin 3 kpl Finnkinon kahden elokuvalipun paketteja. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kiitokset kaikille parasta juttua äänestäneille ja palautetta antaneille!