Kummikumppanuus

Haluamme jatkaa kiertotalous- ja ympäristöalan tulevaisuuden osaajien tukemista tarjoamalla maksutonta alan tietoa opiskelijoille ja oppilaitoksille. Etsimme tähän kumppaneita. Tulisiko organisaationne oppilaitoskummiksi?

Lahjoitimme vuonna 2022 Uusiouutisten vuosikerran sadoille ympäristöalan opiskelijalle. Palkitsimme myös ympäristöasioissa kunnostautuneita uusia ylioppilaita vuosikertalahjoituksin.

Tarkoituksemme on toteuttaa vastaava lahjoituskampanja myös vuonna 2023. Etsimme nyt kumppaneita tukemaan tulevaisuuden toivoja.

Tarjolla on 1950€, 2 550 € ja 5 000 € kummipaketteja. Ensimmäisellä paketilla lehden voi saada 30 opiskelijaa, toisella 50 opiskelijaa ja kolmannella lehden voi saada peräti sata opiskelijaa. Vastineeksi kummiudesta organisaatio tai yritys saa vastaavalla summalla mediahintaista mainostilaa Uusiouutisten kanavissa vuonna 2023.

Katso esimerkki kummikumppanuuden tuomasta näkyvyydestä:

Purkupiha tuki kummina ympäristöalan opiskelijoita. Saimme lahjoitettua yhdessä Uusiouutisten vuosikerran 50 opiskelijalle eri korkeakouluissa. Purkupiha sai myönteistä näkyvyyttä paitsi oppilaitosviestinnässä ja ylioppilasjuhlissa lukioissa ympäri Suomen, joissa opiskelijoille kerrottiin Purkupihan lahjoittaneen lehtistipendit, myös Uusiouutisten omissa kummimainoksissa sekä lisäksi paketin hintaan sisältyneellä omalla mainonnallaan. Purkupiha valitsi toimittajan tekemän, kokosivun kaupallisen artikkelin sekä sähköisen näkyvyyden Uusiouutisten verkkosivuilla ja uutiskirjeissä.

Opiskelija, hyödynnä oppimateriaalietu!

Uusiouutiset kummikumppaneineen lahjoittaa opiskelijoille kiertotaloustietoutta lehtistipendeinä opintojen tueksi.

Opiskelijat voivat hakea maksutonta lehtistipendiä tällä lomakkeella.

Lehtistipendi sisältää Uusiouutiset-lehden vuosikerran, 6 painettua tai diginumeroa. Kummikumppanimme kustantavat lehden tilaus- ja postituskulut. Lahjoitamme lehtistipendit valituille opiskelijoille.

Lukijat ja -tutkimukset

Uusiouutiset ja sen uutiskirje tavoittavat suomalaisen kiertotalousarvoketjun kattavasti ja tehokkaasti.

Painettu ja digilehti

Kiertotalouden erikoislehti Uusiouutisia lukevat kiertotalouden, kierrätyksen, jätehuollon ja vastuullisuuden ammattilaiset ja osaajat niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta.

Uutiskirje

Uutiskirje tavoittaa kokeneet kiertotalousalan, jätehuollon, kierrätyksen ja ympäristönsuojelun ammattilaiset. Uutiskirjeellämme on yli 3 000 tilaajaa.

Räätälöity suorapostitus

Suorapostitus on erinomainen väline rekrytointiin, koulutuksiin, tapahtumiin, palvelujen markkinointiin ja tuotelanseeraukseen. Sen saa sähköpostiinsa yli kolme tuhatta tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

Uusiouutisten kaupalliset artikkelit kertovat mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista tai yrityksestä.

Verkkosivusto

Näkyvyyttä kiertotalouden omalla verkkosivustolla!

Etsitkö työntekijää?

Uusiouutisten kautta tavoitat kiertotalouden, jätehuollon ja ympäristöalan kokeneet osaajat ja tuoreet kyvyt!

Hankenäkyvyys

Kiertotalouden innovaatiot ja tutkimus edullisesti valokeilaan Uusiouutisissa!

Kummikumppanuus

Tue tulevaa kiertotalousalan osaajaa ja lähde kummikumppaniksemme!