Kaupalliset artikkelit

Kaupalliset artikkelit antavat mahdollisuuden kertoa mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista ja organisaatiosta. Lehdessä ne tutkitusti huomataan ja luetaan mainoksia tarkemmin.

Kaupallinen artikkeli sisältää toimittajan tekemän haastattelun ja kirjoitustyön, editoinnin, taiton ja julkaisun sekä materiaalin käyttöoikeuden julkaisun jälkeen. Kuvat ja logo asiakkaalta.

Vaihtoehtona on myös asiakkaan itse toimittaman tekstin julkaisu, jolloin paketti on hieman edullisempi. Kaikki vaihtoehdot löytyvät alla olevasta taulukosta.

Kaupallisten artikkeleiden hinnasto

Hinnat sisältävät seurantaraportin. Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24%. Mediatoimistoalennus -10% ei koske sähköisiä mainosratkaisuja.

KokonaisuusKuvausSisältääHinta
2/1 sivun printti + sähköinen diginäkyvyysAukeama printtilehdessä ja digilehdessä, suorapostitus, verkkosivujulkaisu sekä uutiskirjenosto– Toimituksen tekemä puhelinhaastattelu + artikkeli, kuvat asiakkaalta (tai kuvaus + 300 euroa ja haastattelu paikan päällä + 200 euroa)
– Aukeama printissä ja digilehdessä [https://www.uusiouutiset.fi/share/14806/a39448 ]
– Verkkosivujulkaisu Yhteistyökumppaneiltamme -palstalla [katso esimerkki]
– Suorapostitus uutiskirjeen lukijoille [esimerkiksi näin]
– Uutiskirjenosto [kuten näin]
4 150 euroa
1/1 sivun printti + diginäkyvyysKokosivu printtilehdessä ja digilehdessä, suorapostitus, verkkojulkaisu sekä uutiskirjenosto– Toimituksen tekemä puhelinhaastattelu + artikkeli, kuvat asiakkaalta (tai kuvaus + 300 euroa ja haastattelu paikan päällä + 200 euroa)
– Koko sivun kaupallinen artikkeli printissä ja digilehdessä [esim näin]
– Verkkojulkaisu Yhteistyökumppaneiltamme -palstalla [kuten näin]
– Suorapostitus Uutiskirjeen lukijoille [esim näin]
– Uutiskirjenosto [esim näin]
2 900 euroa
½ sivun printti + diginäkyvyysPuolikassivu printtilehdessä ja digilehdessä, verkkojulkaisu sekä uutiskirjenosto– Toimituksen tekemä puhelinhaastattelu + artikkeli, kuvat asiakkaalta (tai kuvaus + 300 euroa)
– Puolen sivun kaupallinen artikkeli printissä ja digilehdessä [katso esimerkki]
– Verkkojulkaisu Yhteistyökumppaneiltamme -palstalla [esim näin]
– Uutiskirjenosto [vaikkapa näin]
1 700 euroa
Toimitettu digimainosVerkkojulkaisu sekä uutiskirjenosto– Toimituksen tekemä puhelinhaastattelu + artikkeli, kuvat asiakkaalta (tai kuvaus + 300 euroa)
– Verkkojulkaisu Yhteistyökumppaneiltamme-palstalla
– Uutiskirjenosto
900 euroa
DigimainosVerkkojulkaisu sekä uutiskirjenosto– Asiakkaan toimittama informatiivinen mainosjuttu ja kuvat, jotka julkaistaan verkkosivuilla ja uutiskirjeessä550
Kaupallinen blogiVerkkojulkaisu sekä uutiskirjenosto– Asiakkaan toimittama kaupallinen blogi ja kuva, jotka julkaistaan verkkosivuilla ja uutiskirjeessä250
HankenäkyvyysSuorapostitus, verkkojulkaisu, uutiskirjenosto sekä somenosto– Asiakkaan toimittama informatiivinen mainosteksti kiertotaloushankkeesta, linkki hankesivulle, hankekumppani- ja rahoittajalogot sekä kuvat.
– Julkaistaan Uusiouutisten verkkosivuilla, suorapostituksena uutiskirjeen lukijoille, uutiskirjenostona sekä linkityksenä Uusiouutisten LinkedIn- ja Twitter-tileillä.
680

Mediamyynti

Maria Niinivuori

045 1120 232

maria.niinivuori@uusiouutiset.fi

Jaana Koivisto

040 770 3043

jaana.koivisto@uusiouutiset.fi

Mediakortti

Lukijat ja -tutkimukset

Uusiouutiset ja sen uutiskirje tavoittavat suomalaisen kiertotalousarvoketjun kattavasti ja tehokkaasti.

Painettu ja digilehti

Kiertotalouden erikoislehti Uusiouutisia lukevat kiertotalouden, kierrätyksen, jätehuollon ja vastuullisuuden ammattilaiset ja osaajat niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta.

Uutiskirje

Uutiskirje tavoittaa kokeneet kiertotalousalan, jätehuollon, kierrätyksen ja ympäristönsuojelun ammattilaiset. Uutiskirjeellämme on yli 3 000 tilaajaa.

Räätälöity suorapostitus

Suorapostitus on erinomainen väline rekrytointiin, koulutuksiin, tapahtumiin, palvelujen markkinointiin ja tuotelanseeraukseen. Sen saa sähköpostiinsa yli kolme tuhatta tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

Uusiouutisten kaupalliset artikkelit kertovat mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista tai yrityksestä.

Verkkosivusto

Näkyvyyttä kiertotalouden omalla verkkosivustolla!

Etsitkö työntekijää?

Uusiouutisten kautta tavoitat kiertotalouden, jätehuollon ja ympäristöalan kokeneet osaajat ja tuoreet kyvyt!

Hankenäkyvyys

Kiertotalouden innovaatiot ja tutkimus edullisesti valokeilaan Uusiouutisissa!

Kummikumppanuus

Tue tulevaa kiertotalousalan osaajaa ja lähde kummikumppaniksemme!