Mediakortti

Uusiouutisten vuoden 2020 mediakortti on ilmestynyt:

Mediakortti2020_fin.pdf

 

Vuonna 2020 on luvassa kiinnostavia aiheita, ajankohtaisia kiertotalousteemoja sekä kattava erikoisjakelu alan tärkeimmissä tapahtumissa. Vuosi 2020 käynnistyy erikoisteemanumerolla, joka keskittyy kestävään biotalouteen. Numerossa puhutaan myös tekstiilin kierrätyksestä ja suomalaisista puu-, paperi- ja kuitualan innovaatioista. Vuoden toinen numero paneutuu ekologisiin pakkausvaihtoehtoihin, muovien kierrätykseen ja muovijätteeseen. Vuoden 2020 aikana on tiedossa myös kaksi suurta koulutusnumeroa, joilla on erikoisjakelu suomalaisille yhteishakuun valmistautuville lukiolaisille sekä muille kiertotalousalasta kiinnostuneille opiskelijoille.

(Aiemmat mediakortit: Uusiouutisten mediakortti 2019 Tässä myös vuoden 2018 mediakortti.)

 

KUMMIYHTEISTYÖ

Haluamme jatkaa kiertotalous- ja ympäristöalan tulevaisuuden osaajien tukemista tarjoamalla maksutonta alan tietoa opiskelijoille ja oppilaitoksille. Etsimme tähän kumppaneita. Tulisiko organisaationne oppilaitoskummiksi?

Haluamme lahjoittaa vuonna 2020 Uusiouutisten vuosikerran mahdollisimman monelle ympäristöalan opiskelijalle. Mahdollisesti palkitsemme myös ympäristöasioissa kunnostautuneita uusia ylioppilaita vuosikertalahjoituksin.

Tarjolla on 2 550 € ja 5 000 € kummipaketteja. Ensimmäisellä paketilla lehdenvoi saada 50 opiskelijaa, toisella lehden voi saada peräti sata opiskelijaa. Vastineeksi kummiudesta organisaatio tai yritys saa vastaavalla summalla mediahintaista mainostilaa Uusiouutisten kanavissa vuonna 2020.

 

Oppilaitos, hyödynnä oppimateriaalietu!

Uusiouutiset kummikumppaneineen lahjoittaa opiskelijoille kiertotaloustietoutta lehtistipendeinä opintojen tueksi. Lue lisää mediakortistamme (sivulta 7).

 

Opiskelija, hae lehtistipendiä!

Opiskelija, tahtoisitko maksuttoman lehtistipendin eli Uusiouutiset-lehden vuosikerran, jonka tilaus- ja postituskulut kummiorganisaatio kustantaa sinulle?

Hae mukaan! Lahjoitamme lehtistipendit valituille opiskelijoille.

Lähetä meille oppilaitoksesi, opintolinjasi ja arvioidun valmistumisajankohtasi tiedot sekä osoitetietosi (nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite) lehden postitusta varten tällä lomakkeella.