Mediakortti

Uusiouutisten vuoden 2019 mediakortti on ilmestynyt:

Uusiouutisten mediakortti 2019

Vuonna 2019 on luvassa kiinnostavia aiheita, ajankohtaisia kiertotalousteemoja sekä kattava erikoisjakelu alan tärkeimmissä tapahtumissa. Vuosi 2019 käynnistyy erikoisteemanumerolla, joka keskittyy muovien kierrätykseen ja muovijätteeseen. Vuoden 2019 aikana on tiedossa myös kaksi suurta koulutusnumeroa, joilla on erikoisjakelu suomalaisille yhteishakuun valmistautuville lukiolaisille sekä muille kiertotalousalasta kiinnostuneille opiskelijoille.

Tässä myös vuoden 2018 mediakortti.

 

KUMMIYHTEISTYÖ

Haluamme jatkaa kiertotalous- ja ympäristöalan tulevaisuuden osaajien tukemista tarjoamalla maksutonta alan tietoa opiskelijoille ja oppilaitoksille. Etsimme tähän kumppaneita. Tulisiko organisaationne oppilaitoskummiksi?

Haluamme lahjoittaa vuonna 2019 Uusiouutisten vuosikerran mahdollisimman monelle ympäristöalan opiskelijalle. Mahdollisesti palkitsemme myös ympäristöasioissa kunnostautuneita uusia ylioppilaita vuosikertalahjoituksin.

Tarjolla on 2 500 € ja 5 000 € kummipaketteja. Ensimmäisellä paketilla lehdenvoi saada 50 opiskelijaa, toisella lehden voi saada peräti sata opiskelijaa. Vastineeksi kummiudesta organisaatio tai yritys saa vastaavalla summalla mediahintaista mainostilaa Uusiouutisten kanavissa vuonna 2019.

 

UUSIOUUTISTEN KANTEEN?

Tarjolla on myös kiertotalouskummipaketteja, joissa organisaationne pääsee Uusiouutisten lisäkanteen! Saatte myös osoittaa Uusiouutisten vuosikerran haluamillenne henkilöille ja asiakasyrityksille.

Lue lisää kumppanuusvaihtoehdoistamme.

 

Oppilaitos, hyödynnä oppimateriaalietu!

Uusiouutiset kummikumppaneineen lahjoittaa opiskelijoille kiertotaloustietoutta lehtistipendeinä opintojen tueksi. Lue lisää.

 

Opiskelija, hae lehtistipendiä!

Opiskelija, tahtoisitko maksuttoman lehtistipendin eli Uusiouutiset-lehden vuosikerran, jonka tilaus- ja postituskulut kummiorganisaatio kustantaa sinulle?

Hae mukaan! Lahjoitamme lehtistipendit valituille opiskelijoille.

Lähetä meille oppilaitoksesi, opintolinjasi ja arvioidun valmistumisajankohtasi tiedot sekä osoitetietosi (nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite) lehden postitusta varten tällä lomakkeella.