palkittuja

Tasavallan presidentti palkitsi Kasvu Openin

Yritysten kasvusparrausohjelma Kasvu Open on saanut Tasavallan presidentin kansainvälistymis­palkinnon. Palkinto myönnettiin 14. marraskuuta Presidentinlinnassa.

Kansainvälistymispalkinnon pokkasivat Kasvu Openin puolesta toimitusjohtaja Matti Härkönen Kasvun Roihu Oy:stä sekä operatiivinen johtaja Jaana Seppälä ja toimitusjohtaja Uljas Valkeinen Kasvu Openista.Kansainvälistymispalkinnon pokkasivat Kasvu Openin puolesta toimitusjohtaja Matti Härkönen Kasvun Roihu Oy:stä sekä operatiivinen johtaja Jaana Seppälä ja toimitusjohtaja Uljas Valkeinen Kasvu Openista.

Tulokasyrityksenä palkittiin silmänpainemittareita valmistava Icare Finland Oy ja kasvuyrityksenä älykkäitä tiedonhallinnan ratkaisuja tuottava M-Files Oy.

"Se on suomalaisuutta, jota edustatte: sisua, osaamista, tietämistä ja taitamista", presidentti Sauli Niinistö sanoi onnitellessaan palkittuja.

Yhteisö-kategoriassa palkinnon saanut Kasvu Open on vuosittain osallistuvien yritysten määrällä mitattuna Suomen suurin pk-yritysten kasvua ja kansainvälistymistä vauhdittava ohjelma. Kasvu Open voitti marraskuussa myös Euroopan komission jakaman European Enterprise Promotion Awardin. Kasvu Openin maksuttomiin sparrauksiin on osallistunut viimeisten viiden vuoden aikana yli 1600 yritystä. Yksi sparrattavista aloista on Kiertotalouden kasvupolku.

Yritysten sparraajina toimii noin 1 500 vapaaehtoista liike-elämän asiantuntijaa. ”Kiitos kuuluu koko Kasvu Open -verkostolle, valtakunnallisille kumppaneillemme ja erityisesti asiantuntijoille, jotka käytännössä pistävät osaamisensa ja kontaktinsa likoon pk-yritysten auttamiseksi", Kasvu Openin toimitusjohtaja Uljas Valkeinen sanoo.

Nimityksiä

Global EcoProcess Services EPSE

Vaarallisten jätteiden ja kaivosvesien puhdistukseen erikoistunut ylöjärveläinen Global EcoProcess Services (EPSE) on saanut uusia työntekijöitä:

Kimmo Hellsten aloitti 15. lokakuuta EPSEn laboranttina, tehtävänään epselöinnin reseptiikan määritys asiakaskohteisiin.

Jukka-Pekka Varis aloitti elokuussa EPSEn Site Managerina. Hänellä on taustaa yli 20 vuoden ajalta muun muassa kemian alan kunnossapidon ja tuotannon esimiestehtävistä.

Ilpo Viskari on toiminut yhtiön Solution Managerina viime keväästä tehtävänään teollisuuden suurasiakkaiden jätejakeiden ratkaisut epselöimällä. Hänellä on yli 25 vuotta kokemusta vesikemian kansainvälisen kaupan tehtävistä.

Kuusakoski

KTM Lauri Siukonen (31) on nimitetty Kuusakosken uudeksi talousjohtajaksi. Siukonen siirtyy tehtäväänsä YIT Rakennus Oy:stä. Hän työskenteli Kuusakoski Oy:llä vuodet 2010-2017, viimeiseksi Suomen maacontrollerina.

Uusiouutiset-lehti

Maria Niinivuori on aloittanut Uusiouutiset-lehden myyntipäällikkönä lokakuussa. Niinivuori on tehnyt myyntitöitä yli 15 vuotta.

Myös samaan Kempulssi-konserniin kuuluva, Uusiouutisten sisarlehti Kemia-lehti on saanut uuden myyntipäällikön. Pekka Laatikainen aloitti tehtävässä syksyllä. Jaana Koivisto jatkaa konsernissa myyntipäällikkönä päätyönään Työ Terveys Turvallisuus -lehti.

Maria Niinivuori

Pekka Laatikainen

YTP ry

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP:n asiantuntijaksi on nimitetty FM Arto Arvola. Hän aloittaa tehtävässään 10.12.2018.

Arto Arvola on toiminut Bayer Oy:ssä HSE-asiantuntijana. Hänellä on aiempaa kokemusta esimies- ja asiantuntijatehtävistä Lassila & Tikanoja Oyj:ssä, Stena Recycling Oy:ssä ja Turun Seudun Jätehuolto Oy:ssä.