Mediakortti

Uusiouutisten vuoden 2018 mediakortti on ilmestynyt:

Uusiouutisten mediakortti 2018

Vuonna 2018 on luvassa kiinnostavia aiheita ja kiertotalousteemoja sekä kattava erikoisjakelu alan tärkeimmissä kotimaisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa.

Joulukuun numerossa otamme jo varaslähdön Uusiouutiset-lehden 30-vuotisjuhliin suurijakeluisella juhlanumerolla. Esittelemme suomalaisia kiertotalousalan osaajia ja tulevaisuuden tekijöitä myös uuden näkyvyyskumppanuuden avulla.

 

KUMPPANUUSPAKETIT 2018 – UUTTA!

Tule näkyvyyskumppaniksi!

Tunteeko verkostonne niitä taustoja ja vaikuttimia, jotka ovat käynnistämässä maailmanlaajuista, systeemitason muutosta? Kerrotaan heille!

Kiertotalouden erikoislehti Uusiouutiset etsii yhteistyökumppaneita. Yhdessä voimme jakaa kiertotaloustietoutta tärkeille sidosryhmillenne, jotta nämä olisivat mukana muutoksessa, joka kutsuu mukaan meidät kaikki.

Lue lisää!

 

KUMMIYHTEISTYÖ

Tule oppilaitoskummiksi!

Haluamme jatkaa kiertotalous- ja ympäristöalan tulevaisuuden osaajien tukemista tänäkin vuonna tarjoamalla maksutonta alan tietoa opiskelijoille ja oppilaitoksille. Etsimme tähän kumppaneita. Tulisiko organisaationne oppilaitoskummiksi?

Haluamme lahjoittaa vuonna 2018 Uusiouutisten vuosikerran mahdollisimman monelle ympäristöalan opiskelijalle. Mahdollisesti palkitsemme myös ympäristöasioissa kunnostautuneita uusia ylioppilaita vuosikertalahjoituksin.

Tarjolla on 2 500 € ja 5 000 € kummipaketteja. Ensimmäisellä paketilla organisaatio tai yritys voi lahjoittaa lehden 50 opiskelijalle, toisella lehden saa jo sata opiskelijaa. Vastineeksi kummiudesta organisaatio tai yritys saa vastaavalla summalla mediahintaista mainostilaa Uusiouutisten kanavissa vuonna 2018.

 

Oppilaitos, hyödynnä oppimateriaalietu!

Uusiouutiset kummikumppaneineen lahjoittaa opiskelijoille kiertotaloustietoutta lehtistipendeinä opintojen tueksi. Lue lisää.

 

Opiskelija, hae lehtistipendiä!

Opiskelija, tahtoisitko maksuttoman lehtistipendin eli Uusiouutiset-lehden vuosikerran, jonka tilaus- ja postituskulut kummiorganisaatio kustantaa sinulle?

Hae mukaan! Lahjoitamme lehtistipendit valituille opiskelijoille.

Lähetä meille oppilaitoksesi, opintolinjasi ja arvioidun valmistumisajankohtasi tiedot sekä osoitetietosi (nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite) lehden postitusta varten tällä lomakkeella.