Mediakortti

Uusiouutisten vuoden 2018 mediakortti on ilmestynyt:

Uusiouutisten mediakortti 2018

Vuonna 2018 on luvassa kiinnostavia aiheita ja kiertotalousteemoja sekä kattava erikoisjakelu alan tärkeimmissä kotimaisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa.

Joulukuun numerossa otamme jo varaslähdön Uusiouutiset-lehden 30-vuotisjuhliin suurijakeluisella juhlanumerolla. Esittelemme suomalaisia kiertotalousalan osaajia ja tulevaisuuden tekijöitä myös uuden näkyvyyskumppanuuden avulla.

 

KUMPPANUUSPAKETIT 2018 – UUTTA!

Tule näkyvyyskumppaniksi!

ZERO WASTE -KUMPPANUUS, HINTA 3 900 €:

Yritys saa 1/1-sivun näkyvyyden Uusiouutisten vuosikerrassa Zero Waste -kumppanit -palstalla. Toimitus tekee yrityksestä jutun ja ottaa kuvat. Jutusta tulee lisäkansijuttu!

Lisäksi yritys saa 25 kappaletta Uusiouutisten vuosikertoja, jotka yritys voi jakaa haluamilleen asiakkaille, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille.

TULEVAISUUDEN TEKIJÄT -KUMPPANUUS, HINTA 6 900 €:

Yritys saa kaksi 1/1-sivun näkyvyyttä Uusiouutisten vuosikerrassa:

1) Toimituksen tekemä juttu + kuvat Tulevaisuuden tekijät -palstalle. Jutusta tulee lisäkansikuvajuttu!

2) Yrityksen oma aineisto, esim mainossivu.

Lisäksi yritys saa 50 kappaletta Uusiouutisten vuosikertoja, jotka yritys voi jakaa haluamilleen asiakkaille, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille.

Lisäksi kaikki Zero Waste ja Tulevaisuuden tekijät -kumppanit listataan Uusiouutisten numeroissa yrityksen/organisaation nimi mainiten.

 

KUMMIYHTEISTYÖ

Tule oppilaitoskummiksi!

Haluamme jatkaa kiertotalous- ja ympäristöalan tulevaisuuden osaajien tukemista tänäkin vuonna tarjoamalla maksutonta alan tietoa opiskelijoille ja oppilaitoksille. Etsimme tähän kumppaneita. Tulisiko organisaationne oppilaitoskummiksi?

Haluamme lahjoittaa vuonna 2018 Uusiouutisten vuosikerran mahdollisimman monelle ympäristöalan opiskelijalle. Mahdollisesti palkitsemme myös ympäristöasioissa kunnostautuneita uusia ylioppilaita vuosikertalahjoituksin.

Tarjolla on 2 500 € ja 5 000 € kummipaketteja. Ensimmäisellä paketilla organisaatio tai yritys voi lahjoittaa lehden 50 opiskelijalle, toisella lehden saa jo sata opiskelijaa. Vastineeksi kummiudesta organisaatio tai yritys saa vastaavalla summalla mediahintaista mainostilaa Uusiouutisten kanavissa vuonna 2018.

 

Uusiouutisten mediakortti 2017